Privacy Policy

INHOUD

1. Verantwoordelijkheid verwerking persoonsgegevens
2. Toepassing van privacy beleid
3. Persoonsgegevens
4. Ontvangen en verwerken persoonsgegevens
5. Gegevens verwerking, gebruik en bewaarduur.
6. Website bezoek en optimalisatie
7. Gegevens gebruik voor marketing
8. Fraude
9. Social media
10. Delen van gegevens
11. Omgaan met en bewaren van gegevens
12. Recht van jouw gegevens

Wij respecteren de privacy van onze klanten en bezoekers. De bescherming van deze privacy vinden wij dan ook erg belangrijk. In deze privacy verklaring beschrijven wij dan ook hoe wij omgaan met jouw gegevens

1. Verantwoordelijkheid verwerking persoonsgegevens
Dita International B.V.
Landzigt 32a
3454 PE, De Meern

2. Toepassing van privacy beleid
Op alle persoonsgegevens die www.dita-hockey.com verwerkt of waarmee Dita International B.V. contact mee heeft gehad. Denk hierbij aan bezoekers, klanten en zakelijke contacten op alle Dita International B.V. gerelateerde domeinen.

3. Persoonsgegevens
Persoons- of individuele gegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot jou als persoon. Deze gegevens kunnen zijn; jouw naam, telefoonnummer, adres of e-mailadres of jouw klantnummer. Ook order, bestelinformatie en websitegedrag zijn gegevens die jouw uniek kunnen maken.

4. Ontvangen en verwerken persoonsgegevens
Wij verwerken persoonsgegevens van iedereen die direct of indirect contact heeft gehad met Dita International B.V., zoals contactgegevens van (zakelijke) klanten en partners. Deze gegevens ontvangen wij rechtstreeks van jou wanneer je contact met ons zoekt (telefonisch of per e-mail), onze website bezoekt, een account of order aanmaakt of inschrijft voor onze nieuwsbrief. In enkele gevallen ontvangen wij jouw adres- en contactgegevens van derden. Denk hierbij aan wanneer iemand jouw direct een cadeau verstuurd. Ook kunnen wij gegevens krijgen van andere partijen, maar alleen wanneer jij die partijen toestemming hebt gegeven om bepaalde gegevens aan ons te verstrekken.

5. Gegevens verwerking, gebruik en bewaarduur.
Gegevens gebruiken wij voor het verwerken van jouw bestelling of voor het versturen van commerciële doeleinde zoals onze nieuwsbrief. Deze gegevens gebruiken wij om te zorgen dat het pakket bezorgd kan worden, jij op de hoogte wordt gehouden over de bestelling, maar ook voor eventuele retouren en reparaties. Ook kunnen wij de gegevens (na jouw toestemming) gebruiken om jou te voorzien van commerciële informatie. Hiervoor verzamelen wij je naam, e-mailadres, bezorgadres(sen), betaalgegevens en je telefoonnummer. De gegevens zijn nodig om de (koop) overeenkomst uit te voeren die je met ons hebt gesloten. Op grond van de wet moeten wij de gegevens gerelateerd aan je bestelling 7 jaar bewaren.

Van jouw persoonlijke account bewaren we de volgende gegevens: naam, bezorgadres, overige adressen, telefoonnummer, e-mail, betaalgegevens, couponcodes. In je account bewaren we ook je bestelgeschiedenis en betaal- en levering informatie.

Wij bewaren alle gegevens in jouw account zolang je actief bent bij ons. Wanneer je 7 jaar niet meer bij ons bent ingelogd verwijderen wij al jouw gegevens. Ook is bij ons de mogelijkheid om op ieder moment een verzoek te doen om alle gegevens te laten verwijderen.

Je kunt met ons klantenservice contact opnemen per telefoon, e-mail en social media. We gebruiken de in jouw account, e-mail of social bericht contactgegevens op met jouw contact op te nemen met betrekking tot de desbetreffende vraag, klacht of opmerking. Deze gegevens bewaren we dan ook zolang je actief klant bij ons bent zodat wij jij de volgende keer sneller kunnen helpen.

Wanneer je ons een privéberichtje stuurt via social media, worden de berichten maximaal 12 maanden door ons bewaard, of korter als jij het bericht zelf eerder verwijdert.

6. Website bezoek en optimalisatie
Wij willen onze klanten een optimale bezoek, winkel en searchbeleving geven. Om dit voor elkaar te krijgen verzamelen wij bij bezoek aan onze website jouw IP-adres, informatie over je internetbrowser, eventuele taalinstellingen en informatie over de instellingen van het besturingssysteem van de computer of mobiel apparaat waarmee je onze website bezoekt.

Om de website zo optimaal voor onze bezoekers te maken verzamelen we je zoek-, klik en koopgedrag op www.dita-hockey.nl . Wanneer je 7 jaar niet meer bij ons bent ingelogd verwijderen wij al jouw gegevens. Ook is bij ons de mogelijkheid om op ieder moment een verzoek te doen om alle gegevens te laten verwijderen in je account.

Verbeteren van de winkelbeleving gebaseerd op algemene informatie en verkoopstatistieken zijn generiek en proberen we zo optimaal gepersonaliseerd te maken doormiddel van analyse in zoekgedrag.

We kijken naar wat je bij ons eerder hebt gezocht of gekocht. Wij doen dit op basis van jouw surf, zoek- en aankoopgedrag. Deze gegevens bewaren wij niet langer dan 2 jaar. Deze gegevens verzamelen wij op basis van cookies. Voor deze cookietechnolgie geef jij toestemming bij (eerste keer) bezoeken van de website.

7. Gegevens gebruik voor marketing
Wanneer je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief zullen wij de gegevens; naam, adres, e-mail gebruiken voor commerciële doeleinde doormiddel van informatie- en aanbiedingsmailingen. Wanneer je deze informatie niet meer wenst te ontvangen kan voor de nieuwsbrief worden afgemeld.

Naast mailingen kunnen wij jou gepersonaliseerde advertenties tonen op andere websites. Dit doen wij op basis van eerdere bezoeken aan onze website door surf, zoek- aan aankoopgedrag (cookietechnologie). Wij doen dit alleen wanneer je daarvoor toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies. Bewaar termijn van max 2 jaar.

Buiten commerciële mailingen kunnen we ook mailingen sturen om onze diensteverlening te verbeteren en aan te laten sluiten op jouw wensen en behoefte. Wij kunnen daarom jouw gegevens; naam en e-mail gebruiken om je uit te nodigen voor een vrijblijvend klant- of marktonderzoek. Deelname is geheel vrijblijvend. Bewaartermijn van onderzoeken is afhankelijk en varieert per onderzoek. Wij verwijderen alle naar jou herleidbare gegevens zodra het onderzoek definitief is afgerond.

Wanneer je mee doet aan een actie- of prijsvraag zullen wij jouw gegevens vragen. Deze gegevens hebben wij nodig om de winnaar bekend te maken, actie te kunnen uitvoeren en de winnaar te contacten Wij verzamelen deze gegevens met jouw toestemming. In de voorwaarde van de actie geven wij aan hoelang wij de gegevens bewaren.

8. Fraude
Wanneer wij het vermoeden hebben van fraude kunnen wij de persoonsgegevens om ongeautoriseerde toegang en fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan.

9. Social media
Wanneer je afbeeldingen liked en/of deelt krijgen wij geen toegang tot jouw social media account of persoonlijke gegevens, behalve de gene die je openbaar hebt gedeeld.

10. Delen van gegevens
Jouw gegevens worden niet gedeeld en verkocht met instellingen die met jouw gegevens jouw willen benaderen. Wel kunnen derde partijen toegang krijgen tot jouw gegevens wanneer dit ter verbetering van onze service naar jouw is. Deze partijen hebben wij extern ingehuurd en krijgen van ons een verwerkingsverklaring waardoor zij jouw gegevens uitsluitend mogen gebruiken om onze service te verbeteren. Zij moeten jouw gegevens vernietigen wanneer de verwerkingsverklaring is verlopen.

Wanneer je een bestelling hebt gedaan moet deze worden afgeleverd op het gegeven afleveradres. Om deze redenen delen wij deze verzendgegevens; naam, bezorgadres, contactgegevens en ordernummer met onze verzendpartners DHL en PostNL. Op deze manier kunnen zij de bestelling goed verwerken en op tijd bij jouw leveren.

In sommige gevallen moeten wij persoonsgegevens doorgeven aan de overheid en overheidsinstanties. De overheid heeft deze gegevens nodig voor het uitvoeren van specifieke taken zoals de belastingdienst doet. Daarnaast kan ook politie of fraude instanties inzage vragen en krijgen in geval van fraude of misbruik.

11. Omgaan met en bewaren van gegevens
Wij gaan ten alle tijden zorgvuldig om met gegevens van onze particuliere als onze zakelijke verkooppartners.

Wij slaan jouw gegevens op binnen de Europese Economische Ruimte (“EER”). Het kan echter voorkomen dat bepaalde gegevens die we verzamelen, worden doorgegeven aan of opgeslagen op een bestemming buiten de EER, bijvoorbeeld omdat een van onze externe dienstverleners daar gevestigd is. Wanneer hiervan sprake is, zorgen wij dat dit gebeurt op een veilige en rechtmatige manier.

Dita International B.V. neemt veel maatregelen om jouw persoonsgegevens goed te beveiligen. Zowel op organisatorisch als op technisch gebied. Wij hebben externe partners onze systemen goed beveiligen. Ook kunnen alleen geautoriseerde personen toegang krijgen tot de tot hun beschikbare gegevens. Wanneer wij gegevens moeten delen kiezen wij partij uit die strenge eisen op veiligheid en bescherming van gegevens hanteren. Mocht dit onverhoopt toch niet gebeuren, dan horen wij dit graag via onze klantenservice.

Onze dienstverlening en goederen zijn gericht op zowel volwassenen als kinderen. Dit houdt in dat gegevens gebruik van kinderen jonger dan 18 jaar alleen met nadrukkelijke toestemming van ouder of voogd is.

12. Recht van jouw gegevens
Je hebt recht op overzichtelijk, begrijpelijk en transparant uitleg over gebruik van jouw gegevens. In dit privacy beleid hebben wij daarom breed uitgelegd wat wij doen met jouw verzamelde gegevens.

Naast uitleg heb je ook recht op inzage van de gegevens die wij van jouw in bezit hebben. Aanvragen dienen per e-mail te worden gedaan en verwerken wij binnen uiterlijk 30 dagen.

Je hebt recht op correctie van je persoonsgegevens. Dit kan je doen in jouw account.

Je hebt recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw gegevens als jij het niet eens bent met de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verwerken. Dit recht geldt alleen op gegevens die wij gebruiken voor direct marketing. Denk hierbij aan gegevens van mailingen. Je kunt gebruik maken van uitschrijving van de mailinglijst. Daarnaast geldt dit recht ook voor andere gegevens die we van je gebruiken op basis van ons gerechtvaardigd belang. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dat we de gegevens over je surf- en zoekgedrag vergeten en blijven vergeten. Aanvragen dienen per e-mail te worden gedaan en verwerken wij binnen uiterlijk 30 dagen.

Je hebt het recht in inzage van gegevens in het kader van de overeenkomst. Dit inzage wordt aangeleverd in een leesbaar formaat.

Jij hebt het recht om beperking van de verwerking van jouw gegevens te verzoeken. Dit betekent dat wij jouw gegevens mogen bewaren maar niet gebruiken. Dit recht ontstaat in een aantal gevallen. Als je van mening bent dat hier sprake van is, kun je contact met ons opnemen via de klantenservice.

Je hebt het recht ons te verzoeken om alle gegevens die wij van jouw hebben te verwijderen. Wanneer jij een verzoek indient om jouw account te verwijderen, zullen wij gegevens verwijderen die tot jou herleidbaar zijn behalve de gegevens die wij op basis van de wet moeten of mogen bewaren. Aanvragen dienen per e-mail te worden gedaan en verwerken wij binnen uiterlijk 30 dagen.

Jij hebt het recht om een klacht in te dienen over de wijze waarop wij met jouw gegevens omgaan. Wanneer jij een klacht hebt, dan horen wij dit graag! Wij willen je natuurlijk zo goed mogelijk helpen.

Tot slot heb je het recht om je met jouw klacht te wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wanneer er nog vragen zijn over persoonsgegevens, het omgaan met deze gegevens of overige vragen dan kan contact worden gezocht met de klantenservice. Zij staan voor je klaar om te helpen!